CompoPlak® – Революция в строителството

 

IMG_7422

IMG_7454

IMG_8800

IMG_8796
С нашите CompoPlak панели имате възможност да изпълните различни строителни задачи: преградни стени без нужда от каквото и да било укрепване до 12м. височина; плочи от Compoplak с товароносимост tmax= 1.00тон/м2; покриване на метални, дървени и др. конструкции които не биха могли да понесат голямо собствено тегло и много други.

 

Нискоетажните къщи изпълнени с Compoplak технология не се нуждаят от изграждане на бетонов фундамент и конструкция. Достатъчно е направата на дървена или метална скара върху която да поставите Compoplak подов панел. Директно върху него започнете изграждането на вашата къща с Compoplak панели за стени и покрив. Можете да облицовате панелите с всички познати технологии за постигане на какъвто и да е екстериорен или интериорен ефект.

С нашите Compoplak панели печелите:
Скорост – Панелите са лесно сглобени с помощта на механични скрепителни елементи и/или чрез заваряване.
Лекота – Compoplak е лек и лесно се обработват от един човек.
Непромокаем – Compoplak е водоустойчив и не се влияе от влага или вода.
Спестява – 100 пъти по-малко отпадъци от тухли и 10 пъти по-малко от гипсокартон.
Панелите Compoplak са 100% рециклируеми, но не са биоразградими, което подобрява издръжливостта с до 200 години за традиционното строителство, което намаля бъдещите разходи за поддръжка.
Изолация – Енергоефективна, спестявате до 50% благодарение на вградената изолация.
Стабилност – Панелите са инертни, като по този начин се намалява топлинното разширение на материалите, предотвратяват се бъдещи прояви на фуги и пукнатини.
Гъвкавост – Compoplak модули позволяват разширения, както и прости, бързи, евтини бъдещи промени. Също така е напълно последователен и съвместим с всеки друг вид или конструктивна система. Compoplak е готов за поставяне на всякакви покрития.