LHV кофражна декоративна обшивка

lvh-00003

Разгледай галерията

Каталог

Декоративна обшивка за бетон LHV

 

Покриването с пластмасови панели, изготвени по патентована от Valero технология е готово да бъде прилагано към всякакъв вид кофраж, вертикален и хоризонтален. Те придават на  бетона разнообразна текстура и релеф в довършителните работи, задоволяващи  напълно вкусовете на потребителите.

Тяхната лекота и гъвкавост ги прави съвместими с всеки вид кофраж  наличен на пазара, както вертикален, така  и хоризонтален и позволява следването  на всички видове контури, форми и криви, желани от клиента.

Valero LHV Formliner бележи нов етап в продуктовите  иновации в строителството,  като предоставя на  крайния клиент свят от възможности за персонализиране на бетон.

Лекотата на използване и голяма адаптивност към всички видове повърхности на нашите панели, съчетани с тяхната голяма здравина  ги прави инструмент, често използван при производството на сглобяем железобетон.  Нашата конкретна идея е предоставяне на строителите на по-прост, икономичен и оригинален начин да диференцират своите продукти, като така им осигуряват добавена стойност.

Допълнително завършителните елементи на Valero LHV Formliner се вписват с околната среда, спомагайки за намаляването на изсичането на горите.  Нанасяни като покритие на повърхността на излетия бетон, те са заместващ вариант за естественото дърво, като освен това са и по-трайни и без необходимост от поддръжка.

Благодарение на патентованата технология Valero, с този продукт се предоставя възможност на архитекти и дизайнери, да освободят въображението си и да създадат свои собствени проекти, предоставяйки многообразни решения под единна концепция.

 

P1010015 lhv-murcia-046 IMGP0652 (1) lhv-murcia-020