Галерия

1-fasadno-s-metalni-pateki.png

Система за скеле, съставена от портални рамки, позволяващи изграждане с втулки и поставяне на перила и скоби. Подходящо за използване върху фасади на сгради, предварително направеното скеле с втулки се препоръчва както за ремонти, така и за строителство.


aksesoari.png

При нас вие можете не само да поръчате качествено и съвременно оборудване, но и да намерите елементи за кофражи от всеки тип, от които до голяма степен зависи безопасност на конструкцията. Ние предлагаме функционални и надеждни елементи, които можете да закупите на изгодни условия. Те гарантират дълга експлоатация на кофражните системи при многократно активно използване.


7-tunelno-stroitelstvo.jpg

Компаниите Faresin Building Division и Technoform започнаха съвместно търговско-техническо партньорство с цел подобряване и оптимизиране на начина на обслужване на клиентите и партньорите, които се занимават със строителството на магистрали, пътища, тунели и галерии.


5-za-rezervoari.jpg

Кръгли съоръжения са използвани от векове. Днес тяхното осъществяване е възможно в твърде кратки срокове поради използването на специални, удобни и надеждни конструкции. Универсалният кръгъл кофраж на FARESIN се използва за създаване на кръгли стени и цилиндрични елементи на всякакви типове здания.


Изотех

Централен офис

(+359) 2 489-9831

(+359) 2 489-9830

office@izotech.com

www.izotech.com

Локации

Нашите офиси
Свържете се с нас

Следвайте ни

За последните новини в сектора и всичко от света на Изотех последвайте ни в социалните мрежи