GEOPLAST – ABS ПОЛИМЕРЕН КОФРАЖ ЗА МНОГОКРАТНА УПОТРЕБА

Фирма Изотех от 2019 година е оторизиран представител на производителя за България, като предлага пълната гама на GEOPLAST.

Този тип кофраж, отговаря на бързите темпове на строителство, високо качество на гладкост и ниски цени на кофражни елементи, като следните продукти са най – разпространените:

– GEOPANEL – система за вертикален и хоризонтален кофраж

– GEOPANEL STAR – система за вертикален кофраж (колони с правоъгълни сечения)

– GEOTUBE – система за вертикален кофраж ( колони с кръгло сечение)

Най-важните предимствата на ABS- полимерен кофраж пред алтернативните кофражни форми са :

–    Ниско тегло
–    Висока гладкост на готова продукция
–    Бетонът не залепва по пластмасата, така че колоната може да се почиства само с малко вода, без използването на кофражно масло и почистващи препарати.
–    Висока носимоспособност на натоварване – до 80 KN/m2
–    Голяма повтаряемост – при добра експлоатация над 200 пъти
–    Висока скорост на кофриране и декофриране, посредством бързите връзки м/у отделните елементи.
–    Лесно съхранение на елементите устойчиви на UV лъчи.

Възможността на  GEOPANEL за работа като елемент за кофриране на вертикални и хоризонтални елементи в съвкупност с малкото тегло, прави този тип ABS – полимерен кофраж в универсалното средство за работа на обекти без повдигателни съоръжения.

Geoplast предлага Geopanel Art, модуленна полимерна кофражна система за изграждане на декоративни форми на видим бетон на  стоманобетони стени. Geopanel Art е изработен от ABS – полимери и трябва да се комбинира със стандартния Geopanel. Комбинирането  на двата елемента води до здрава конструкция за създаване на текстурирани стенни панели. Бетонът след декофриране придобива формата на каменна текстура. Резултатът е стена, която е готова за боядисване или допълнителна обработка с лаково покритие, за да отговаря на вкуса на клиента.

 GEOTUB PANEL price list 2019

 GEOTUB price list 2019

 GEOPANEL price list 2019

 GEOPANEL STAR price list 2019