ИЗОТЕХ – основен доставчик на кофражни системи и кулокранове за Училища Британика
Изотех Груп ЕАД е избран за основен доставчик на кофражна система Faresin, Италия и строителните кулокранове за иновативния проект за училища Британика в кв. Драгалевци гр. София.

Обекта се изпълнява с кофражна система модул S3000/100 (80кN/кв.м.) на Faresin, която осигурява висока скорост и надеждност при изпълнението на стоманобетонните дейности на обекта. Система е високо оценена от специалистите на Пайп Систем, като за пореден път от 2004 г. насам доказа своята висока производителност.

За обезпечаване бързината на изпълнение на строително – монтажните работи на обекта, Изотех инсталира кулокранове – Pioneer GS – MK 200 с товароподемност 12 тона.

Пайп Систем ще изгради изцяло нов училищен комплекс и детска градина на Британика. Проектът ще бъде разположен на площ от впечатляващите 15 423 кв. м. Учебното заведение ще има цели 7 блока, от които няколко едноетажни и двуетажни постройки. Предвидено е и изграждане на подземно ниво. В корпусите ще бъдат изградени учебни стаи за учениците и за посещаващите детската градина деца, както и учебен център за езиково обучение, помощни кабинети и учителските стаи. Предвиден е специален корпус за хранителен блок със столова, кухня и всички необходими сервизни помещения.

За нуждите са физическото възпитание на децата ще има спортна зала, като освен на закрито, децата ще могат да спортуват и на откритите спортни игрища към комплекса. Отделна сграда ще приютява детската градина на Британика. Строителството стартира през юли 2018 г. и ще отвори врати през лятото на 2019 г.

Пайп Систем ще осъществи проекта като главен изпълнител и строителен мениджър – една комплексна и новаторска услуга, която предоставяме на нашите клиенти за цялостно управление на процеса на изграждане на проекти на най-добра цена и с оптимално използване на наличните ресурси.

Изотех

Централен офис

(+359) 2 489-9831

(+359) 2 489-9830

office@izotech.com

www.izotech.com

Локации

Нашите офиси
Свържете се с нас

Следвайте ни

За последните новини в сектора и всичко от света на Изотех последвайте ни в социалните мрежи