Oбновяване на Island Marina в Аликанте (част 3)

image18Compoplak Solutions: цялостна реформа на дискотека (III) – Подови настилки и подови покрития.

Известната лятна дискотека Alicante Marina Isla подновява имиджа си с Compoplak само за 15 дни.

Лятната дискотека Island Marina в Аликанте, с над 10-годишна история, е едно идилично място в непосредствена близост до морето, призната не само със своите оферти за забавление, но и със своята кухня, като разполага с ресторант за обслужване и организиране на събития.

За откриването на новия летен сезон беше решено да се обнови цялата визия на мястото, с модернизирано естетически и ефимерно строителство. Основното предизвикателство на тази работа е времето, тъй като имаше само две седмици до датата на отваряне. За допълнителните нови проекти и проектни характеристики е необходима гъвкава система, която да покрие и да се адаптира към всички конструктивни решения.
Ето защо, ръководството реши, че Compoplak е единственият продукт на пазара с най-добрите характеристики за да отговори на нуждите на тази работа.

Като се има предвид всички иновативни решения, предвидени за тази работа, ние сме я разделили на няколко части, които ще се публикуват в нашия блог. Така че очаквайте!
В тази трета част ние ще се съсредоточим върху изграждането на подове, платформи и плаващи високи подове.

За ВИП зоната те искаха да се даде по-голямо значение на диваните и сепаретата, така че се произведе специален панел Compoplak с дебелина 500мм., на който да де поставят диваните и леглата на ВИП зоната, и които бяха покрити с акрилни мазилки от всички видими страни, и завършени с хидроизолация и противоплъзгащ се филм отгоре.
Най-накрая беше необходимо да се повиши нивото на пода във вътрешността на баровете, за удобство при обслужването им и да се направи плаващ за комфорта на служителите. За тази цел са спуснати метални летви директно към земята, на които са монтирани стандартни 50мм Compoplak панели, нарязани по размер на място. Накрая е поставен технически камък директно върху панела.