Резервни части


ITOWA предлага широка гама дистанционни управления, системи за управление, телематични и други радио дистанционни системи с най-новите технологии. Продуктите се произвеждат с най-новаторската и безопасна технология, в съответствие с правилата за повдигане и поддръжка на устройствата. Продуктите на ITOWA са устойчиви и силни, за да бъдат използвани във всяка промишлена дейност. Дизайнът, който е лек и ергономичен и лесен за инсталиране, ги прави лесни за управление при всякакви обстоятелства и ситуации.

ITOWA има широка гама дистанционни управления за кранове, мостови кранове и всякакви други промишлени машини. Те са проектирани с най-съвременна технология и са изградени с най-устойчивите материали за контрол на по-голямата част от индустриалните приложения. Дистанционните управления позволяват програмирането и конфигурирането на интерфейси без инструменти, както с предавателя, така и с приемника.

Гамата COMBI е идеална за дистанционно управление на строителни и индустриални кранове, мостови кранове и всички електромеханични машини. Тя осигурява по-голяма безопасност, тъй като позволява на оператора да бъде оптимално разположен в най-тежките работни условия. Постига се и по-голяма рентабилност, спестявайки във времето и персонала.

Изключителният дизайн съчетава силата, класа и лесната работа, включваща най-новите технологии. Едно от предимствата му е, че няколко маневри могат да се извършват едновременно.

 

 

 

Дистанционните COMBI разполагат с два режима на управление: дигитален – с до 4 или 6 степеннен джойстик, и пропорционален с безстепенен джойстик, което позволява контрол при дигитални и аналогови маневри.

Приемникът разполага с LED светлини индикиращи състоянието на системата, което дава по-голяма надеждност и гъвкавост при установяването на неизправности. Също така разполага със сериен изход RS-485 за връзка с PLCs, автомати, вариатори и всякаква друга периферия, получаваща информация посредством серииния изход.
Мулти-честотната, синтезирана радио система позволява на оператора автоматична смяна на канала.