Дистанционери за водоплътни бетони

uu566nzdjТази система представлява алтернативно решение на BioGas System, която е проектирана специално за реализацията на кръгли резервоари, без преминаващи през тях шпилки.

При използването на шпилки, които минават през кофража, чест проблем е просмукването с вода поради капилярния ефект. Faresin Building не беше удовлетворена от стандартните решения на пазара, които не можаха да разрешат проблема напълно, и реши да проектира, изгради и патентова нов специален елемент: самоуплътняващ се дистанционер. Новият елемент, проектиран от Faresin Building е в състояние да гарантира перфектната херметизация на резервоарите, като елиминира всеки маршрут на достъп и инфилтрация. С поставянето на запечатващ цимент върху конуса на повърхността на стената, дори когато има преминаващи шпилки, стената е напълно запечатана и идеално гладка.

Благодарение на тази иновация дори системата със стоманени шарнири, която използва Modulo Formwork Faresin в съчетание с други елементи за свързване, позволява изграждането на резервоари, силози, пречиствателни станции, рампи и други с кръгла или квадратна форма.

82zrq43a7wo46v