01-Concrete-SHEETS-izotech-content.jpg

Безкрайни възможности за оформяне на изделия от бетон.

Покриването с пластмасови панели, изготвени по патентована от Valero технология е готово да бъде прилагано към всякакъв вид кофраж, вертикален и хоризонтален. Те придават на  бетона разнообразна текстура и релеф в довършителните работи, задоволяващи  напълно вкусовете на потребителите.

Тяхната лекота и гъвкавост ги прави съвместими с всеки вид кофраж  наличен на пазара, както вертикален, така  и хоризонтален и позволява следването  на всички видове контури, форми и криви, желани от клиента.

Valero LHV Formliner бележи нов етап в продуктовите  иновации в строителството,  като предоставя на  крайния клиент свят от възможности за персонализиране на бетон.

Лекотата на използване и голяма адаптивност към всички видове повърхности на нашите панели, съчетани с тяхната голяма здравина  ги прави инструмент, често използван при производството на сглобяем железобетон.  Нашата конкретна идея е предоставяне на строителите на по-прост, икономичен и оригинален начин да диференцират своите продукти, като така им осигуряват добавена стойност.

Допълнително завършителните елементи на Valero LHV Formliner се вписват с околната среда, спомагайки за намаляването на изсичането на горите.  Нанасяни като покритие на повърхността на излетия бетон, те са заместващ вариант за естественото дърво, като освен това са и по-трайни и без необходимост от поддръжка.

Благодарение на патентованата технология Valero, с този продукт се предоставя възможност на архитекти и дизайнери, да освободят въображението си и да създадат свои собствени проекти, предоставяйки многообразни решения под единна концепция.

Изотех

Централен офис

(+359) 2 489-9831

(+359) 2 489-9830

office@izotech.com

www.izotech.com

Локации

Нашите офиси
Свържете се с нас

Следвайте ни

За последните новини в сектора и всичко от света на Изотех последвайте ни в социалните мрежи