CompoPlak.jpg

Представяме Ви новият световен патент на Grupo Valero, Spain. CompoPlak® е иновативна строителна система, базирана на влакна и композитни материали: фибростъкло, карбон, кевлар.

Технологията CompoPlak® представлява термо и хидро изолирани префабрикат панели с широко екстериорно и интериорно приложение – външни зидове, преградни стени, покриви и подове във всякаква геометрия.

Изпълнени с ядро от полистирен (EPS) и двустранно покритие от фибростъкло и композити, те притежават изненадващи механични свойства. Носят натоварване от порядъка на един тон в точка, като същевременно обаче са леки и изключително лесни за монтиране.

С CompoPlak® технологията ние получаваме:
• Сигурна защита – антиземетръсни, топло и хидро изолиращи.
• Екологична насоченост – 100% рециклируеми и антибактериални, но не са биоразградими, което подобрява издръжливостта им с до 200 години в сравнение с традиционното строителство и намалява бъдещите разходи за поддръжка. Строителството с CompoPlak® генерира 100% по-малко отпадъци в сравнение със строителството с тухли и 10 пъти по-малко от използването на гипскартон.
• Модерна визия – изцяло съвместими с останалите строителни системи съществуващи на пазара.
• Функционални решения – Панелите се произвеждат в стандартни размери с дебелина: 50 / 100 / 150 / 200 mm. и дължини: 2.70 / 3.00 / 4.00 / max 14.00. Всеки панел с лекота може да се оформи според нуждите на обекта. При необходимост производителите могат да предложат и други размери, включително и специални огънати детайли.

Изотех

Централен офис

(+359) 2 489-9831

(+359) 2 489-9830

office@izotech.com

www.izotech.com

Локации

Нашите офиси
Свържете се с нас

Следвайте ни

За последните новини в сектора и всичко от света на Изотех последвайте ни в социалните мрежи