Хоризонтален Кофраж


Каталози за вертикален кофраж

Каталог – Кофраж за стени

Олекотен кофраж

Изключително удобна и олекотена система за вертикален кофраж с трислойни кофражни платна с дебелина 27 мм.

Тунелно строителство

Компаниите Faresin Building Division и Technoform започнаха съвместно търговско-техническо партньорство с цел подобряване и оптимизиране на начина на обслужване на клиентите и партньорите, които се занимават със строителството на магистрали, пътища, тунели и галерии.

Резервоари за биогаз

Системата BioGas се състои от метални щитове с неголям размер, чиято повърхност е обърната непосредствено към заливаната бетонна смес, и са предназначени за значителни радиуси на извиване.

Кофраж за резервоари

Кръгли съоръжения са използвани от векове. Днес тяхното осъществяване е възможно в твърде кратки срокове поради използването на специални, удобни и надеждни конструкции. Универсалният кръгъл кофраж на FARESIN се използва за създаване на кръгли стени и цилиндрични елементи на всякакви типове здания.

Кофраж за асансьорни шахти

Съвременния асансьорен кофраж FARESIN (Италия) представлява многофункционална модулна система за изпълнение на асансьорни шахти и стълбищни клетки.

Едностранен кофраж

Системата FARESIN, съставена от греди и стойки се използва в качеството на носеща конструкция за кофраж за стени с височина до 3.00 метра. Лесна за прилагане и изискваща минимално време за експлоатация, тази система може да се прилага с всички кофражи FARESIN.

Кофраж за колони

RELTEC кофраж за кръгли колони – Бързо решение за големи проблеми!

Кофраж за кръгли колони с големи диаметри и изключително леки изработени от вид пластмасов материал патентован от фирмата VALERO, изключително гладки, 50% по-леки от TUBOTEC и напълно водонепроницаеми.

Кофраж за стени

Модулната кофражна система Модул 3000/S100/2.5 мм отговаря на всички нужди на строителните фирми които се занимават както с ниско така и с високо строителство на сгради и съоръжения.

Изотех

Централен офис

(+359) 2 489-9831

(+359) 2 489-9830

office@izotech.com

www.izotech.com

Локации

Нашите офиси
Свържете се с нас

Следвайте ни

За последните новини в сектора и всичко от света на Изотех последвайте ни в социалните мрежи