Кофражни аксесоари

aksesoari.png
При нас вие можете не само да поръчате качествено и съвременно оборудване, но и да намерите елементи за кофражи от всеки тип, от които до голяма степен зависи безопасност на конструкцията. Ние предлагаме функционални и надеждни елементи, които можете да закупите на изгодни условия. Те гарантират дълга експлоатация на кофражните системи при многократно активно използване.

Скоба универсална раздвижена

Универсална /раздвижена/ скоба

Материалът, от които е произведена скобата е поцинкована стомана. Може да се разтваря от 5 до 30 см., да се използва за съединяване на два щита от кофража така, че да се получат външни и вътрешни ъгли от 90 градуса, и с нейна помощ допълнителни уплътняващи елементи се закрепват на външните ъгли или стени.


Скоба подравняваща

Свързваща/Подравняваща скоба

Изработена е от поцинкована стомана, съединява по между им стандартни щитове, които се монтират във вертикално или хоризонтално положение. Тези скоби са два модела – М1 и М2 (раздвижена). Моделът М2 може да се използва освен за свързване на два панела, така и за монтаж на компенсатор от 5 до 10 см.


Вътрешен ъгъл Jolly

Вътрешен ъгъл JOLLY S100

Елементът е с рамка от стоманен профил и се използва за направата на вътрешни ъгли от 90°. Монтира се с помощта на свързващи и универсални скоби или щифтове и клин. Външният ъгъл от 90° се образува с помощта на комбинирани щитове, а също така и допълнителни уплътняващи елементи. По такъв начин могат да се строят бетонни конструкции с произволна дебелина.


Вертикалозатор

Вертикалозатор

Състои се от външно и вътрешно рамо. С помощта им се подравняват стените на кофража. Максималният им размер е 10м. Използват се за подравняване на стените на кофража. По-точното регулиране се осъществява с помощта на възел с резба. Благодарение на това, че имат закрепващи елементи, закрепването се осъществява бързо и лесно. Регулируемата им глава е способна да осигури добра устойчивост на цялата конструкция.


Ригел

Помощна скоба за подрявбяващ елемент (ригел)

Изработена е от поцинкована стомана. Предназначена е за закрепване на подравняващи и шарнирни елементи, допълнителни декоративни дървени планки с размер 10х5 при полагане на особени бетонни конструкции, за укрепване на ъгли на стени (различни от 90 градуса) или за закрепване на положени една до друга две тръби с диаметър 48 мм.


Скоба за свързване

Свързваща скоба за панели във височина

Стоманената скоба се използва при полагането на монолитни стени за монтажа на щитовете на кофража. Закрепва се към стената с помощта на специална гайка и стягащ елемент с резба. Може да се регулира по височина. Обърнете внимание на това, че всеки следващ щит на кофража трябва да се закрепва на 5-10 см по-ниско от края на предишния вече положен бетонен слой.


Конзола за работна платформа

Конзола за работна платформа

Стоманените, боядисани в червено конзоли се закрепват в отворите на хоризонталните или вертикалните профили на рамката; тяхното използване дава възможност да се опрости бетонирането на дадено съоръжение с помощта на установяване на работна настилка и дървени заграждения.


Лапа за повдигане на панели

Лапа за повдигане на панели

С помощта на лапата за повдигане (работна товароподемност 550 кг) се повдигат монтираните кофражни системи и конструкции, след като са закрепени под ъгъл 60º. Монтираните елементи от конструкцията на кофража винаги се повдигат с две лапи.


Щифт Къс с отвор

Къс щифт с отвор L=90

Късият щифт с отвор L=90 се произвежда от поцинкована стомана. Основната област на приложение – свързва аксесоари и панели на кофражната система.


Щифт среден с отвор

Среден щифт с отвор L=135

Средния щифт с отвор L=135 се произвежда от поцинкована стомана. Основната област на приложение – свързва аксесоари и панели на кофражната система.


Гайка с планка

Гайка с планка

Гайката с планка е с кръгла форма с отвор и вътрешна резба. Завинтва се на стягащ елемент с резба.


Щифт регулируем

Регулируем щифт с отвор

Регулируемият щифт закрепва щитове на кофража и допълнителните уплътняващи елементи с дебелина до 11 см. Материалът, от който е произведен е поцинкованата стомана.


Клин за щифт

Клин за щифт

Клиновете за щифтове се произвеждат от поцинкована стомана и се използват заедно със щифт


Ригел с отвор

Ригел с отвор

Произведен е от поцинкована стомана с диаметър 16 мм, якост на опън 16000 кг. Този елемент се доставя със следната дължина: 250-750-1000-1500- 2000-2500-3000-4000-6000


Елемент за увеличаване на височина

Елемент за увеличаване на височина

Елементите за увеличаване на кофраж се произвеждат от стомана и са боядисани в зелен цвят. Заедно с дървените вложки (с дебелина до 28 мм) служат за увеличаване на щитовете на кофража.


Изотех

Централен офис

(+359) 2 489-9831

(+359) 2 489-9830

office@izotech.com

www.izotech.com

Локации

Нашите офиси
Свържете се с нас

Следвайте ни

За последните новини в сектора и всичко от света на Изотех последвайте ни в социалните мрежи