Кофраж за корнизи

01-arh-elementi-kornizi-00001.jpg
Архитектурни елементи-корнизи – Завършек за цял живот с най-доброто на пазара!

Това е кофраж, изработен от EPS и листи от термообработена пластмаса по патентована технология на Grupo Valero, Испания за производство на декоративни корнизи в сгради.

Тази система позволява създаването на корнизите като част от една и съща структура на сградата, без необходимостта от предварително изработени анкери, лепила и особено без опасност от откъсване с течение на времето или поради атмосферни явления, до което водят другите решения.

Тази технология е единствената в света, която включва термоформовани пластмаси в такива отливки, като по този начин се избягват подутини, драскотини и пробиви, които обикновено се появяват в отливки с пластмасово покритие от по-ниско качество.

Предлага се както стандартен модел с различна дължина и много размери, така и по индивидуален дизайн за да се приспособи възможно най-точно към формата на плочата.

Ние също така даваме възможност на архитекти, техници и дизайнери да създават или да персонализират нови и собствени проекти във всякакъв размер.

Класическата гама е съставена от следните модели, които стартират като новост преди повече от 20 години и създават тенденция:

Гамата “Step”, както подсказва името, е специално проектирана, за да се създават корнизи от прави линии, следвайки новите тенденции в архитектурата, на една или повече стъпки.

Гамата “Plus” е базирана на класическата гама, но има много художествени детайли, както и така наречените “капки”, за да се предотврати образуването на петна и повреди от водата, която  пада по фасадата на сградата. Това е и разликата с други подобни продукти на пазара, тъй като само с технологията Valero имаме възможност за това ново ниво на завършек.

Гамата “Composite” оптимизира технологията за форми, дизайн и завършек, уникална за пазара. Това е гама за най-взискателните клиенти.

За повече информация, моля разгледайте нашите каталози: Каталог 1Каталог 2


Изотех

Централен офис

(+359) 2 489-9831

(+359) 2 489-9830

office@izotech.com

www.izotech.com

Локации

Нашите офиси
Свържете се с нас

Следвайте ни

За последните новини в сектора и всичко от света на Изотех последвайте ни в социалните мрежи