Вертикален кофраж

7-tunelno-stroitelstvo.jpg

Компаниите Faresin Building Division и Technoform започнаха съвместно търговско-техническо партньорство с цел подобряване и оптимизиране на начина на обслужване на клиентите и партньорите, които се занимават със строителството на магистрали, пътища, тунели и галерии.


5-za-rezervoari.jpg

Кръгли съоръжения са използвани от векове. Днес тяхното осъществяване е възможно в твърде кратки срокове поради използването на специални, удобни и надеждни конструкции. Универсалният кръгъл кофраж на FARESIN се използва за създаване на кръгли стени и цилиндрични елементи на всякакви типове здания.


3-e3dnostranen-kofraj.jpg

Системата FARESIN, съставена от греди и стойки се използва в качеството на носеща конструкция за кофраж за стени с височина до 3.00 метра. Лесна за прилагане и изискваща минимално време за експлоатация, тази система може да се прилага с всички кофражи FARESIN.


2-kofraj-za-koloni.jpg

RELTEC кофраж за кръгли колони – Бързо решение за големи проблеми! Кофраж за кръгли колони с големи диаметри и изключително леки изработени от вид пластмасов материал патентован от фирмата VALERO, изключително гладки, 50% по-леки от TUBOTEC и напълно водонепроницаеми.


Изотех

Централен офис

(+359) 2 489-9831

(+359) 2 489-9830

office@izotech.com

www.izotech.com

Локации

Нашите офиси
Свържете се с нас

Следвайте ни

За последните новини в сектора и всичко от света на Изотех последвайте ни в социалните мрежи