Главен Изпълнителен Директор

Петър Иванов

„Визията на Изотех в самата й същност е да бъде инициатор на трансформационни и устойчиви постижения в строителството. Аз съм ангажиран да гарантирам непоколебимо съвършенство и да развивам устойчиви партньорства, укрепвайки нашата позиция като лидер в бранша.“


КОНТАКТИ


ЛОКАЦИЯ

Централен офис, София


Биография


Петър Иванов, уважаван главен изпълнителен директор на българската компания Изотех, има диплома за строителен инженер от Техническия университет в София и магистърска степен по бизнес администрация от Американския университет в България. Неговото ръководство е пионер в напредъка на крановите операции и тежките машини, утвърждавайки компанията като фар за съвършенство и надеждност в строителството.

Под ръководството на Иванов Изотех постига значителни успехи, използвайки най-съвременни технологии и устойчиви практики, за да предоставя строителни решения от най-висок клас. Неговият ангажимент към качеството и безопасността насърчи трайни взаимоотношения и признание, като позиционира BuildTech като лидер в индустрията на строителните услуги и постигна множество международни отличия.

Международно уважаван, Иванов набляга на корпоративната етика и ангажираността на общността, създавайки овластяваща и иновативна работна среда в BuildTech. Неговият трансформиращ принос към устойчивото строителство е спечелил широко уважение, засилвайки ангажимента на BuildTech към иновациите и високите постижения и непрекъснато издигайки глобалния му отпечатък в строителния пейзаж.


Кариера


  • Завършва строително инженерство в Техническия университет в София.
    Получава магистърска степен по бизнес администрация от Американския университет в България, специалност „Управление на строителството“.
  • Инициира и ръководи големи строителни проекти в България, като се фокусира върху устойчивото развитие.
  • Пионер във внедряването на съвременни технологии в работата на крановете и машините в BuildTech Solutions.
  • Ръководи BuildTech до множество награди, утвърждавайки го като лидер в българския строителен сектор.

Опит


Петър Иванов е с богат опит, ръководил е строителни проекти в цяла България и иновативното му ръководство в BuildTech е довело до напредък в областта на устойчивото развитие и технологиите. Той утвърждава компанията като водеща сила в сектора, почитана за високи постижения и етични бизнес практики.


Изотех

Централен офис

(+359) 2 489-9831

(+359) 2 489-9830

office@izotech.com

www.izotech.com

Локации

Нашите офиси
Свържете се с нас

Следвайте ни

За последните новини в сектора и всичко от света на Изотех последвайте ни в социалните мрежи